NK Skateboarden Junioren 2020

Beste skatepark beheerder, eigenaar en skateboard liefhebber,

 

Na het NK junioren skateboarden van 2018 zonder voorronden, maar wel een dikke finale in Real X.

Gaan we in 2019 het Nederlands kampioenschap skateboarden voor junioren weer organiseren zoals jullie van ons gewend zijn. Voorronden in alle indoor skateparken van Nederland en een finale ca. half september in een van deze skateparken. Het is nog niet bekend in welk skatepark dit plaats vind.

En daarom vragen we jullie om weer mee te doen en een (kwalificatie) voorronde in jullie skatepark te organiseren op dezelfde wijze als voorgaande jaren, met dezelfde prijs; een jaar lang gratis toegang tot de deelnemende skateparken voor de winnaar van het NK Skateboarden Junioren 2019.

De Skateboard Federatie Nederland (SFN) heeft onze plannen goedgekeurd en werken nauw met ons samen, zodat de finale uitgevoerd word volgens de huidige regels en de deelnemer score opgenomen worden in de wereldranking lijst.

Verder zijn we nog op zoek naar sponsors en partners zodat we een kwalitatief en goed NK Skateboarden Junioren 2019 kunnen neerzetten.

Zonder dat alles bekend is willen we jullie vragen of jullie weer meedoen en dit bevestigen evt. met een datum wanneer jullie voorronde plaats vind.  We vragen dit in een vroeg stadium omdat we al veel vragen van de kinderen en skateparken krijgen of we dit jaar weer een NK Skateboarden Junioren 2019 gaan organiseren. Verder is het uitgesloten dat er twee voorrondes op dezelfde dag gepland kunnen worden.

Laat even weten of jullie er net als wij weer zin in hebben.

 
Met vriendelijke groet,

Patrick Moelaert,

Namens Organisatie NK Skateboarden Junioren

 
NK SKATEBOARDEN JUNIOREN 2017 – SKATEPARK NOORD – AMSTERDAM
NKSBJR2019 logo band  .png